سایت سایت .

سایت

شیلنگ هیدرولیک سیم دار

شیلنگ هیدرولیک سیم دار

شیلنگ سیم دار و انواع آن را بشناسید. شیلنگ سیم دار یکی از مهم ترین انواع شیلنگ های فشار قوی است که انسان آن را ساخته است. این نوع شیلنگ با استفاده از یک یا چند لایه سیم فشرده تولید می شود.

یکی از کاربردهای شیلنگ های سیم دار، انتقال سیالات با فشار بالا از یک دستگاه به دستگاه دیگر می باشد.

شیلنگ های فشار قوی
نوعی شیلنگ صنعتی هستند که با استفاده از آنها می توان سیالات با فشار بالا مانند سوخت، مایعات، مواد شیمیایی، امولسیون، هیدروکربن ها، روغن هایی با پایه نفتی و … را انتقال داد. علاوه بر این برای انتقال نیرو به دستگاه ها و ماشین آلات هیدرولیکی از شیلنگ های فشار قوی استفاده می کنند.

شیلنگ هیدرولیک سیم دار

شیلنگ های سیم دار فشار قوی
سطح داخلی این شیلنگ ها از موادی ساخته می شود که با سیال هیدرولیک سازگار باشد. در قسمت خارجی شیلنگ هم لایه ای محافظ از جنس پلاستیک قرار دارد. در ساختار شیلنگ های سیم دار فشار قوی، یک یا چند لایه سیم فشرده وجود دارد که این لایه ها به وسیله عایق های لاستیکی از یکدیگر جدا شده اند. مقاومت بالای شیلنگ های فشار قوی مربوط به تعداد لایه ها و سیم های فولادی به کار رفته در ساختار آنها می باشد.

شیلنگ سیم دار چیست
شیلنگ های فشار قوی و صنعتی انواع مختلفی دارند که مهمترین و پرکاربردترین آن ها، شیلنگ های سیم دار است. وظیفه و کاربرد اصلی این شیلنگ ها، انتقال مایعات با فشار بالا می باشد.

انواع شیلنگ سیم دار
شیلنگ هیدرولیک سیم دار

1- شیلنگ های سیم دار هیدرولیک
شیلنگ هایی هستند که برای انتقال سیال هیدرولیکی در بین قسمت های مختلف سیستم مانند شیرها، ابزارها و محرک ها به کار می روند. معمولا شیلنگ های هیدرولیک انعطاف پذیری خوبی دارند. شیلنگ های سیم دار هیدرولیک، یک نوع از شیلنگ های هیدرولیک به شمار می روند که به وسیله یکسری سیم، تقویت شده اند. این شیلنگ ها در دو نوع یک لایه و دو لایه تولید می شوند و در مقابل پیچ خوردگی مقاوم هستند. سیم های به کار رفته در ساختار این شیلنگ ها از جنس فولاد می باشند و استحکام کششی شیلنگ را افزایش می دهند. ضمن اینکه باعث کاهش شعاع خمش شیلنگ نیز می شوند.
تقویت کننده های فولادی می توانند از دخالت میدان های مغناطیسی و تاثیر آنها بر سیال جلوگیری کنند و انعطاف پذیری و استحکام مکانیکی شیلنگ را بالا ببرند. به همین دلیل در شیلنگ های سیم دارهیدرولیک از تقویت کننده استفاده می کنند. پوشش خارجی شیلنگ های سیم دار هیدرولیکی تک لایه از پلاستیک مصنوعی است که در مقابل تغییرات جوی، نور آفتاب، اشعه ماوراء بنفش و عواملی مانند ساییدگی، برش و خوردگی از خود مقاومت نشان می دهد. این امر نقش مهمی در افزایش طول عمر شیلنگ ایفا می کند. این شیلنگ ها بیشتر در سیستم های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در حالی که شیلنگ های هیدرولیک دو لایه برای انتقال روغن های هیدرولیکی بر پایه نفت به کار می روند. این شیلنگ ها از 3 قسمت لوله، تقویت کننده و پوشش شیلنگ تشکیل شده اند. در ساختار داخلی آنها، 2 لایه سیم تقویت کننده از جنس فولاد به کار رفته است. لایه های تقویت کننده به وسیله یک لایه پلاستیک مصنوعی از هم جدا شده اند. آخرین لایه شیلنگ هم شامل یک لایه پلاستیک مصنوعی است که در مقابل روغن، ساییدگی و شرایط آب و هوایی مقاومت می کند.

شیلنگ سیم دار هیدرولیک

2- شیلنگ های سیم دار لاستیکی
یکی از کاربردی ترین انواع شیلنگ های سیم دار هستند که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. در قسمت داخلی این شیلنگ ها، یک لوله از جنس لاستیک مصنوعی وجود دارد. شیلنگ های سیم دار لاستیکی مقاومت بالایی در برابر خراش، سایش، چربی و آلودگی از خود نشان می دهند. دمای کاری این شیلنگ ها 40- تا 100+ درجه سانتی گراد می باشد.

شیلنگ سیم دار لاستیکی

3- شیلنگ های سیم دار خرطومی
این شیلنگ ها از نظر ظاهری با شیلنگ های ساده متفاوت هستند. قسمت داخلی آنها کاملا صاف می باشد اما در قسمت بیرونی برآمدگی هایی دیده می شود. این شیلنگ ها در صنایع مختلف برای انتقال مایعات، گازها و پودرها مورد استفاده قرار می گیرند. ضمن اینکه در صنعت کشاورزی و مصارف خانگی هم به کار می روند.

قیمت شیلنگ سیم دار

4-شیلنگ های آبنما فنردار
شیلنگ های آبنما فنردار از جمله شیلنگ های سیم دار شفاف هستند که برای انتقال مایعات و باد مورد استفاده قرار می گیرند. شفافیت آنها باعث می شود تا بتوان مواد داخل شیلنگ را مشاهده و کنترل کرد. شیلنگ های آبنما فنردار در صنایع غذایی، فضای سبز، مصارف خانگی، انتقال مواد شیمیایی، سوخت و … کاربرد دارند.

قیمت شیلنگ سیم دار

* دسته بندی شیلنگ های سیم دار از نظر اندازه
شیلنگ های سیم دار را بر اساس لایه و اندازه ای که ساخته می شوند به چندین دسته تقسیم بندی می کنند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.
– یک لایه سیم که با اندازه های 4-16.3 اینچ بافته می شوند.
– دو لایه سیم که با اندازه های 3-16.3 اینچ بافته می شوند.
– چهار لایه سیم که با اندازه های 2-4.1 اینچ بافته می شوند.
– شش لایه سیم که با اندازه های 2-8.3 اینچ بافته می شوند.

ویژگی های شیلنگ های یک لایه
قسمت داخلی این شیلنگ از لوله ای تشکیل شده که جنس آن لاستیکی است و در مقابل روغن مقاوم می باشد. در قسمت روکش شیلنگ هم از یک نوع لاستیک استفاده شده که در مقابل ساییدگی، ازن و هیدروکربن ها از خود مقاومت نشان می دهد.
شیلنگ های یک لایه سیم می توانند دمای 40- تا 100+ درجه سانتی گراد و فشار 3.5 – 25 مگا پاسکال را تحمل نمایند. لایه مسلح در این شیلنگ ها، یک لایه است. این شیلنگ ها در سیستم های هیدرولیک، ضد یخ، هوا، انتقال گازوییل و آب مورد استفاده قرار می گیرند.

شیلنگ هیدرولیک سیم دار

ویژگی های شیلنگ دو لایه سیم
این شیلنگ ها هم از نظر ویژگی مشابه دسته قبل هستند با این تفاوت که لایه مسلح در آنها دو لایه بوده و می توانند فشار کاری 5.5- 41.5 مگا پاسکال را تحمل نمایند.

قیمت شیلنگ سیم دار

ویژگی های شیلنگ چهار لایه سیم
این شیلنگ ها دارای لایه مسلحی از 4 لایه سیم هستند و قادرند فشار کاری 16.5- 50 مگا پاسکال را تحمل کنند.

شیلنگ چهار لایه سیم

ویژگی های شیلنگ شش لایه سیم
لایه مسلح این نوع شیلنگ ها از 6 لایه سیم تشکیل شده است و قدرت تحمل فشار این نوع شیلنگ ها 34.5 – 42 مگا پاسکال می باشد.

شیلنگ شش لایه سیم

قیمت شیلنگ سیم دار
عوامل مختلفی مانند نوع و کیفیت مواد اولیه، حجم خرید، ابعاد، جنس شیلنگ و … بر روی قیمت شیلنگ سیم دار تاثیرگذار هستند. برای استعلام قیمت ها می توانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

قیمت شیلنگ سیم دار

خرید و فروش شیلنگ سیم دار
به طور کلی شیلنگ های سیم دار بازار بسیار گسترده و پر رونقی در داخل و خارج از کشور دارند. در اکثر شهر ها، حداقل یک مغازه خرده فروشی وجود دارد که انواع مختلف شیلنگ سیم دار را به صورت جزیی و عمده به دست مشتریان می رسانند.

سوالات متداول
1- شیلنگ فشار قوی چیست؟
نوعی شیلنگ صنعتی هستند که با استفاده از آنها می توان سیالات با فشار بالا مانند سوخت، مایعات، مواد شیمیایی، امولسیون، هیدروکربن ها، روغن هایی با پایه نفتی و … را انتقال داد. علاوه بر این برای انتقال نیرو به دستگاه ها و ماشین آلات هیدرولیکی از شیلنگ های فشار قوی استفاده می کنند.
2- شیلنگ های آبنما فنردار چه کاربردهایی دارند؟
شیلنگ های آبنما فنردار در صنایع غذایی، فضای سبز، مصارف خانگی، انتقال مواد شیمیایی، سوخت و … کاربرد دارند.
3- وظیفه شیلنگ های سیم دار هیدرولیک چیست؟
شیلنگ هایی هستند که برای انتقال سیال هیدرولیکی در بین قسمت های مختلف سیستم مانند شیرها، ابزارها و محرک ها به کار می روند.
4- قیمت شیلنگ سیم دار چقدر است؟
عوامل مختلفی مانند نوع و کیفیت مواد اولیه، حجم خرید، ابعاد، جنس شیلنگ و … بر روی قیمت شیلنگ سیمدار تاثیرگذار هستند. برای استعلام قیمت ها می توانید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۱۰:۲۵ توسط:مائده موضوع: نظرات (0)