سایت سایت .

سایت

بهترین روش خشک کردن گردو تازه

خشک کردن گردوهایی که به تازگی چیده شده اند کمی سخت است چرا که گردوها باید در دو مرحله خشک شوند. خشک کردن گردوها پس از برداشت باعث ثابت ماندن وزن گردو و جلوگیری از کپک زدن آن می شود. علاوه بر این مغز گردوها سفید باقی می مانند. گردوهایی که کاملا خشک شود و در پوسته چوبی خود بماند تا 3 سال ماندگاری دارد. در این بخش از رازهای خانه داری نمناک با ما همراه شوید تا با روشهای خشک کردن گردوی تازه اطلاعات کافی بدست آورید.

گردو سبز

مراحل خشک کردن گردوی سبز و تازه
1. چیدن گردو
هنگامی که پوست گردوها سبز و کمی ترک خورده هستند زمان مناسبی برای برداشت است. برای اطمینان از زمان برداشت کمی روی پوست را فشار دهید، اگر اثر انگشتتان روی پوست سبز بدون سیاه شدن باقی ماند، نشان از آماده و رسیده بودن مغز گردو می دهد. توجه داشته باشید که برای چیدن گردو حتما از دستکش استفاده کنید تا دستان شما سیاه نشود.

2. جدا کردن پوست سبز
جدا کردن پوست سبز گردو کمی مشکل است. می توانید با استفاده از چکش و یا یک جسم سنگین به پوست گردو ضربه بزنید. همچنین می توانید گردوها را زیر یک جسم سنگین قرار دهید و جسم را روی گردوها حرکت دهید تا پوست گردوها ترک برداشته و جدا شوند. روش دیگر این است که گردوها را در ظرفی ریخته و روی آن آب گرم بریزید تا پوست سبز نرم شده و به راحتی جدا شود.

کندن پوست گردو

روش های خشک کردن گردو شامل:
روش خشک کردن طبیعی
گردو ها را پس از شستشو روی یک ملحفه در سطح زمین و به دور از تایش نور مستقیم پهن کنید و هر چند روز یکبار آنها را جابه جا کنید تا تمام قسمتهای آنها در معرض هوا قرار بگیرند.نور مستقیم خورشید موجب سوختن و سیاه شدن مغز گردو می شود.

پس از چند روز تعدادی از گردوها را بشکنید تا از خشک بودن آن اطمینان بدست آورید. یک گردو زمانی به خوبی خشک می شود که پوست و مغز آن ترد و شکننده باشد. اگر گردوها هنوز رطوبت دارند چند روز دیگر باید به خشک کردن آنها ادامه دهید. رطوبت باقی مانده در گردو موجب فاسد شدن و کپک زدگی آن می شود.

منبع:نمناک


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۵۲:۰۴ توسط:مائده موضوع: نظرات (0)